Articles

Rana e Hedhun, mbi 3000 makina cdo dite ne zonen turistike | ABC News Albania

3
Comments
 • Nuk eshte vetem te krenaria se kemi plazh me keto e ato reliefe natyrore te mahnitshme.
  Det,fushe,mal ka ne te gjithe rruzullin,se duhet te krenohemi qe atedheu yne i ka keto
  cilesi – kjo eshte padyshim,sepse disa shtete nuk e kane kete dhunti dhe ata vuajne per
  nje cop det,sikur ky i yni.
  Por,krenaria me e madhe eshte ta mbajme me standarde.qe do te ju sherbej njerezve
  ne cdo pikepamje,ne cdo kerkese,ne cdo situate.Dhuntia natyrore eshte aty…por,nuk
  mjafton.Intervenimi i Bashkise eshte gjithashtu me se i rendesishem,Bashkia ben
  planin urbanistik,vjen me nje plan te detajuar urbanistik per te gjithe teritorin shteteror
  qe ajo ka nen administrim,sepse Bashkia eshte nje Shtet i Vogel dhe kontrollon teritorin
  e saj,administron teritorin me kufij – se ku fillon teritori i saj dhe ku fillon prona private.

 • Nxjerrin pabuksit e huaj me canta ne kurriz dhe levdohen qe bejne te huajt qejf qyl. Popull idiot vari kars

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *