Articles, Blog

Morgondagens ledare – Oscar Fransson


Jag heter Oscar Fransson, är verksamhetschef inom Folktandvården Hallsberg/Askersund sedan snart ett halvår tillbaka. Jag hade nog ingen plan på att bli chef från första början men det var min chef som tipsade mig om en kurs som hon tyckte att jag skulle gå. Jag tror det var hon som såg en potential i mig att kunna leda andra. Jag tror det är bra om man är nyfiken på människor och samtidigt gillar att stötta sin chef I mitt fall hade jag flera saker som var delegerade till mig och jag kunde växa i den rollen och få se in i verksamheten på ett nytt sätt. Känner du dig nyfiken på människor och vill se mer av vad chefsuppdraget innebär Så tycker jag att du ska söka till kursen Morgondagens ledare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *