Articles

HARADINAJ I CILESON KOIÇIDENCE THIRRJET E HAGES – News, Lajme – Kanali 7

2
Comments
  • Dëshira e shumicës së shqiptarëve është larg zjarri dhe çdo e keqe larg bythës sime e kështu pak nga pak kjo e keqe i ka kapur shumicën e shqiptarëve dhe do të kapë edhe ata që e mbrojtën se armiqtë tanë janë të vendosur deri në zhduken tonë të plotë. Prandaj zgjohuni e shpëtoni veten dhe fëmijët tuaj….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *