Articles

De vijf leukste koppels uit Vloglab #Stories | VTM KIDS Summer Awards[Muziek] hai star beanie boos op me boos misschien wel een beetje verward yma koord aan vanavond allemaal wat duidelijker gaat worden wil de panne mij vanavond misschien maak je bij elk advies nodig welke van deze twee en dat best bij jurken passen betekent daar denk ik als dit hoorn avond ja heel graag alle super lief maar het maakt echt niet uit is alles staat mooi op mijn jas denkt [Muziek] c30 huizer is dat ik wil jij en papa ik reaal een kluis reeds karakus misschien wel zwart middag over een duel space ik moet gaan basisschool misschien kan ik morgen tot b komen er theoretisch zit in het huis ja en een mail en ameland ja en dan zonder pottenkijkers om serie annelies geweest super graag hem ac dit is mijn een maat en ik voel me als een beetje schuldig om achter zijn rug te doen ja nee ik snap het daar de misschien wel vaker zijn gesprekken hebben reeds attack nu al hadden voor u te weten komen ja misschien moeten we wel eens doen maar hey laten we nu gewoon genieten van onze wandeling en de huwelijksnacht doen ze daar nu zo speciaal ook niemand blijven slapen van iemand ja maar ik zou zoiets kunnen overtuigen het is nu al zo lang samen zijn maar volgend week in 2000 kind kreeg zien kennis stiekem een score beloond armen kan ik geen nee op zeggen ik moet nu wel door hun steun om puur voor de dubbel druk je schiet zo leuk kijk nou buiter neem je staren als je echtgenote en beloof je elke week de vuilniszakken buiten te zetten ja tuurlijk maar de vuilniszakken dan mag je zou komen toen ik heb doen sarah neem jij wouter tot je wettige echtgenoot ga nog steeds gaan lopen naar nee ik ben helemaal zeker ja ik wil naar morgen die nu eindelijk is er [Applaus] [Muziek] [Applaus] [Muziek]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *